COACH

Even voorstellen

Mijn naam is Brigitte Lemmen, getrouwd, twee kinderen en gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.  Daarnaast ben ik gediplomeerd leefstijlcoach en trainer. 
Aan de hand van de methode
Fit & Slank 
 wil ik anderen adviseren, coachen en enthousiast maken om betere keuzes te maken in voeding en beweging en daardoor slanker, energieker en gezonder te worden.

Afvallen door anders te eten en te bewegen is daarbij vaak de eerste stap, maar niet iedereen kan dat op eigen kracht.

Naast de kennis over voeding en afvallen zet ik bij de begeleiding vooral mijn coachingsvaardigheden in. Ik houd je een spiegel voor, help je gemotiveerd te blijven. Dit probeer ik met veel enthousiasme te doen. Het veranderen van een eet- en leefpatroon is geen gemakkelijk proces, gelukkig hoeft het niet in één dag.

In de
gemeenten Roermond en Roerdalen, geef ik vanaf januari 2015 groepscursussen via de Fit & Slank methode. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Personal Coaching.
Door deelname aan de  groepscursussen of de keuze voor Personal Coaching kunnen we samen werken aan het behalen van je doelstellingen.

Neem contact met mij op via mail of bel mij! In een gratis kennismakingsgesprek vertel ik je over de mogelijkheden en de verschillende trajecten.

                                 

Als voedings- en gewichtscoach sta ik geregistreerd bij de Beroepsverening Gewichtsconsulten Nederland. Een BGN-gewichtsconsulent voldoet aan de volgende eisen:

  • Is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent, behaald bij een door de BGN geaccrediteerd opleidingsinstituut;
  • Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgegebied door regelmatige bij-en nascholing;
  • Geeft professionele begeleiding, volgens de richtlijnen welke zijn opgesteld in het BGN-handboek;
  • Is aangesloten bij de BGN-klachtenprocedure;
  • Verkoopt geen maaltijdvervangers en/of afslankproducten.

 


brigitte.lemmen@fitenslank.nl